Denik stavby robota pro zapas minisumo

středa, května 31, 2006

GME atd.

Dalsi telefon do Hobbyrobotu, deska porad neni a nevi se, kdy bude, ale ubezpecili me, ze ji tam mam rezervovanou. No snad to stihnou do pristiho tydne, pak jedu pryc.
Vcera jsem jel kolem Hornbachu na CM a tak jsem se jich byl zeptat, jestli umej vyriznout kruh. Neumej. Byl jsem se tedy zeptat u "profesionalu" truhlaru na Praze 7. "No vyriznout to muzu, ale to vite, budu to rezat ruco sukalkou, takze moc presny to nebude a navic az do srpna delame skoly, tak prijdete potom". Pekny, neni nad to, obratit se na profiky, lol.
Dneska jsem se zaregistroval v GME a nakoupil pres web vsechno mozny (distancni sloupky, sroubky, cuprex, leptaci lazen atd atd.) Par drobnosti, ale stalo to 1.000,-- :). Pri potvrzovani objednavky mi vyrazilo dech, ze kdyz jsem chtel zaskrtnou osobni odber, tak mi webova napoveda rekla, ze abych mohl uplatnit osobni odber, mam se nejdriv dostavit na prodejnu a dohodnout si osobni odber (sice jenom napoprve, ale i tak). Kdyz jsem tam ale zavolal, tak mi rekli, ze to tak neni a ze staci napsat do poznamky osobni odber, tak uvidime.

0 Comments:

Okomentovat

<< Home